Dé trend van nu; fluweel & velours

Fluweel of ook wel velours genoemd is de trend op dit moment. Van een meubelstuk tot zelfs een velours jasje in je garderobekast.

Vroeger was fluweel een zeldzame en kostbare stof wat stond voor welvaart en macht. Gelukkig is het nu voor iedereen bereikbaar geworden door een betere welvaart en goede fabricagemethodes.

Fluweel is helemaal hot in het interieur. In de meest hippe kleuren wordt deze luxe stof verwerkt van gordijnen tot banken en stoelen. Dan denk je aan petrol, blauwtinten, okergeel, rood, oranje en groentinten. De stof is een mooie geweven stof met een super hoog aaibaar gehalte. Dat maakt een fluwelen bank perfect tot een heerlijk avondje bankhangen.

Daarnaast heeft de stof een super chique uitstraling en geven al die mooie kleuren echt een statement in je huis. En wil je nog meer warmte dan kies je voor fluwelen gordijnen. Deze hebben nog een fijne functie, ze houden de kou buiten en ook een heleboel licht tegen. Perfect voor de slaapkamer.

Wil je het wat rustiger aan doen kies dan voor een paar fluwelen kussens voor op de bank of slaapkamer. Kortom op zoek naar een stof die net wat extra’s geeft dan is fluweel de juiste keuze.