De interieur trends van kerst 2018

Nog even en dan is het zover … Kerst! En ben je net zo gek op kerst als ik, dan ben je ook vast nieuwsgierig wat de nieuwe trends van 2018 zijn.

1. Groen
Dit jaar is groen helemaal de kleur, vorig jaar is de trend al begonnen en daar is nog meer groen bijgekomen. En zal dat mijn favoriete kleur zijn.Al het groen wordt gecombineerd met wolwit en brass gold.

2. Winters wit met blauw en bruin
Deze kleuren passen perfect in een Scandinavisch en landelijk interieur. Prachtige neutrale kleur maar zo comfortabel, warm en gezellig.

3. Moderne kerst
Klassiek rood gecombineerd met fris wit, zilver en groen. Ook dit vormt weer een mooi plaatje.

4. Blauw en bruin
Een stoere boom in roestbruin en chocolade bruin wat gecombineerd wordt met nachtblauw en staalblauw. Ook de kleur wolwit wordt hierbij weer gebruikt om de gehele stijl af te maken. En heb je net de trendy kleuren oranje of geel gekozen in je interieur dan past deze trend er perfect bij.

5. Grijs en roze
Deze trend oogt super luxe. Een prachtige boom met steen grijs, hardere kleur roze, linnen grijs en wolwit. Perfect voor een Scandinavisch interieur.

6. Klassieke kerst
En wie gewoon van de traditionele kerst houdt is de rode boom ook dit jaar weer van de partij. Gecombineerd met met kerstgroen en lichtgoud.

En een paar handige tips voor wel een kerstsfeer in huis, maar je hebt het te druk of wilt het gewoon klein houden. Kijk wat je nog in de dozen hebt zitten en koop daar nog wat enkele stuks in leuke trendy kleuren bij. Experimenteer en daar ontstaat jou eigen prachtige boom.
En doe eens een mooie tak versierd, hang deze boven je tafel, dek de tafel met prachtig servies en jou kerst kan niet meer stuk.

Fijne kerst allemaal!