Home Bestellen & betalen

Bestellen & betalen

Bij Creatives By PL mag je je aankoop altijd ruilen, daar doen we niet moeilijk over. Neem binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op om je retournering aan te melden, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terugkrijgt. Heb je nog vragen over ruilen of retouren? Onze klantenservice is dagelijks te bereiken van 10:00 tot 17:30 uur.

020 – 770 3831
info@creativesbypl.nl
LiveChat

Ben je toch niet helemaal tevreden met je online aankoop? Dan mag je de artikelen tot 14 dagen na aankoop kosteloos retourneren bij een van onze winkels óf op eigen kosten terugsturen via de post. Gebruik hiervoor het retourformulier.

Let op: Op maat gemaakte artikelen, lichtbronnen, planten, beddengoed en cadeaukaarten kun je niet ruilen of retourneren.

Terugbetaling

Bij Creatives By PL mag je je aankoop altijd ruilen, daar doen we niet moeilijk over. Neem binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op om je retournering aan te melden, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terugkrijgt.

Verzending en Transport

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor de kosten van de heenzending als je niet de hele bestelling retourneert.

Is je bestelling geleverd door PostNL, dan halen zij je retourzending ook weer op. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.

E-mail

06 - 290 693 48

LiveChat

Facebook

Instagram